Cerca vols amb Google

Sempre ens passa que just acabem de sortir d'un període de vacances, ja estem mirant quan torna a tocar dies de festa, o a començar a pensar en quan fer les nostres vacances i a planificar-les. Però quan comencem a mirar, trobem milers de webs per a cercar vols i demés.

Si esteu acostumats a utilitzar Google per a cercar-ho tot, potser ja haureu trobat una eina de cerca de vols que tenen habilitada a Espanya des del març del 2013, però en cas de que no la conegueu, mireu:Per a utilitzar aquesta eina de la cerca de Google des d'aquest menú, és necessari que la web de Google estigui en castellà, ja que de moment aquesta opció no apareix en català. No obstant, això no vol dir que no estigui disponible el servei en català, simplement haurem d'accedir a la web d'aquesta aplicació mitjançant la URL següent: 

La pantalla que ens apareix un cop accedim a aquest servei és la següent:


En aquesta aplicació web, podem triar si cerquem anada i tornada, o només anada, i fins i tot es poden triar més d'una ciutat. També tenim per escollir els aeroports des d'on volem enlairar-nos i el tipus de bitllet, des de classe turista fins primera classe.

Tot i que no hi són totes les companyies ni destinacions, poc a poc es van afegint a la base de dades, i tractant-se de Google, segurament aquest servei creixerà molt ràpid. A més a més, gràcies a la senzillesa de la interfície, volen potenciar la seva utilització des de dispositius mòbils, degut a la gran utilització d'aquests dispositius per a la navegació.

Altres articles d'interès: