Quin antivirus instal·lo al meu ordinador nou?

Si aquest any els Reis d'Orient t'han portat un fantàstic ordinador, un smartphone o bé una tauleta digital, potser t'estàs plantejant el triar un bon programari antivirus per a protegir el teu dispositiu. Però tenint en compte la gran quantitat de repertori que hi ha, no saps quin triar.Primer de tot, segons la web de Kaspersky, és important tenir present una sèrie de criteris:
http://www.kaspersky.es/internet-security-center/internet-safety/antivirus-choices?typnews=Social_media#programaantivirus

Un cop hem analitzat bé les nostres necessitats i aspectes que hem de valorar a les característiques d'un antivirus donat, el que es pot consultar són comparatives anuals d'antivirus per a poder triar el que millor s'ajusti a les nostres necessitats.

Comparativa de Softonic: http://articulos.softonic.com/comparativa-antivirus-2013

Actualment, les diferents empreses de programari en seguretat digital han ampliat el repertori de serveis, trobant-nos moltes distribucions d'antivirus que ofereixen paquets de llicències per a diferents dispositius.

És a dir, que si disposem a casa d'un ordinador portàtil i un de sobretaula, i també tenim smartphone i/o tauleta digital, podríem adquirir un paquet antivirus amb llicències per a tots els nostres equips i dispositius.

Per tant, ara ja no hi ha excusa per a no estar ben protegit.