Per què reiniciar l'ordinador soluciona tants problemes?

Quantes vegades, estant treballant al nostre ordinador, hem tingut que reiniciar-lo perquè s'ha penjat i no ens deixava treballar? I, un cop tornat a iniciar, l'ordinador funcionava a la perfecció. No us heu preguntat mai el perquè s'arregla fent aquesta operació?


A Bitelia, ens expliquen el motiu, i és que quan una aplicació falla, aquesta cerca mecanismes per a poder reparar aquest error. Passat un temps, si no s'ha pogut arreglar, l'aplicació s'atura i es torna a iniciar.

Això és el mateix que li passa al Sistema Operatiu, quan aquest es troba algun error, intenta reparar-ho i en cas de no aconseguir-ho, s'atura. Per això, al reiniciar podem tindre l'esperança de que no torni a passar.

Aquest mateix hàbit ha començat a fer-se als nostres dispositius mòbils com les tauletes o els smartphones, ja que al cap i a la fi, hem de pensar que també són mini ordinadors i utilitzen aplicacions, per tant, també son susceptibles de tindre fallades del sistema.

Per a reiniciar un dispositiu mòbil, és possible fer-ho mantenint uns segons pitjada la tecla d'encès fins que apareix un menú semblant al següent:


En cas de que no ens aparegui aquesta opció, sempre podem apagar-ho del tot i tornar-ho a encendre. Això sí, molt important abans de fer això que recordem el codi pin del nostre telèfon, ja que ens ho demanarà al tornar-se a encendre.

Per a més informació:
http://bitelia.com/2013/11/reiniciar-ordenador-soluciona-problemas?utm_content=buffer978df&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer