Si perdo el mòbil, em moro!

Cada cop som més les persones que utilitzem un telèfon mòbil intel·ligent (smartphone), no sols per a fer o rebre trucades, sinó també per consultar Internet, llegir el correu electrònic, fer fotos i vídeos, fer una ullada a les nostres xarxes socials, jugar, ...

Arriba un punt en que la quantitat d'informació personal emmagatzemada als nostres dispositius mòbils és tant alta que, quan ens parem a pensar, ens fa una por tremenda el perdre el mòbil. I és que segons una enquesta realitzada per Symantec, el 74% dels usuaris estan realment preocupats per la informació emmagatzemada als seus mòbils.


Hem de pensar que els nostres mòbils són com mini ordinadors: tenen el seu disc dur, unitats de memòria extraïble (les targetes micro SD), podem explorar les carpetes i veure els arxius emmagatzemats, navegar per Internet, etc. Els mateixos hàbits que tenim amb l'ordinador, acostumem a tindre'ls més o menys igual al nostre mòbil, per tant, estem exposats a programari maliciós i altres riscos de la xarxa.Enllaços d'interès:
"Cómo borrar todos tus datos del teléfono móvil antes de reciclarlo, venderlo o regalarlo"
Cursos de Seguretat gratuïts i online de INTECOhttps://formacion-online.inteco.es/inicio/index.php
"Protege tu móvil"