La meva llar és digital

Quan veiem pel·lícules de ciència ficció i apareix alguna escena dins d'una casa o pis, veiem coses de l'estil encendre els llums amb una picada de mans o amb ordres de veu (Jo Robot de Will Smith), i llavors ens imaginem com en un futur pròxim o llunyà les nostres llars tinguin coses així.


Actualment ja es poden fer interaccions molt interessants amb els dispositius digitals de la nostra llar. Podem controlar equips de música, el televisor, fins i tot l'aspiradora!

http://www.hogar.mapfre.com/noticia/3317/domotica-aparatos-hogar

Samsung i LG , amb els seus televisors intel·ligents, permeten una sincronització del nostre mòbil amb el Televisor, i així poder veure fotos que tenim al nostre smartphone, escoltar música, etc.

http://www.samsung.com/es/article/how-to-use-allshare-connectivityEl fet de prendre notes, moltes vegades no tenim un paper a ma, o el bolígraf no escriu... però això no ens impedeix de prendre nota, perquè aplicacions com Evernote ens permeten fer anotacions allà on estiguem. Pel que fa a la música, ara utilitzem serveis com Spotify que ens permeten escoltar la nostra música a l'ordinador, al nostre mòbil, tablet, ... ja no fem anar equips de música.

Tot això i més, cada cop estem més submergits a la tecnologia i ens tornem més dependents d'aquesta. La vida cada cop és més fàcil amb les novetats tecnològiques que van apareixent.

Per a més informació:
http://www.xatakahome.com/aplicaciones/el-software-y-el-hogar-digital-los-cambios-vividos-en-los-ultimos-anos
http://www.xataka.com/historias-de-la-tecnologia/el-mando-a-distancia-historia-de-una-desaparicion