T'agrada llegir? Ara ho tens més fàcil amb Nubico

Avui mirant notícies interessants sobre tecnologia, ens hem trobat una força interessant sobre ebooks, i és que cada cop sou més els usuaris de Telecentres que ens veniu als horaris d'Atenció TIC per ensenyar-nos el vostre nou llibre digital.

Ahir Telefónica i Círculo de Lectores van presentar un nou servei de lectura digital anomenat "Nubico". Aquest nou servei ja ha rebut el sobrenom de "l'Spotify dels llibres", i és que posa a disposició dels usuaris una gran biblioteca de llibres per un preu de 8.99 € al mes.


Podràs llegir tots els llibres que vulguis utilitzant fins a cinc dispositius diferents (tabletes, mòbils, e-readers, ordinador, ...) i de tot tipus de gèneres com novel·la històrica, negra, clàssics, auto ajuda, receptes, etc.

Com Nubico funciona amb servei de núvol, tots els nostres dispositius que registrem per utilitzar aquest servei quedaran sincronitzats automàticament, de manera que si començo llegint a l'ordinador, puc continuar llegint per on m'hagi quedat a la meva tableta i més tard al mòbil.
Per a més informació podeu consultar les webs següents:

http://noticias.lainformacion.com/economia-negocios-y-finanzas/hardware/telefonica-y-el-circulo-de-lectores-lanzan-una-tarifa-plana-de-libros-digitales_iSfrGNlz75zz2YYyXMPak3/

http://www.elmundo.es/elmundo/2013/09/26/cultura/1380207336.html

Web oficial de Nubicohttp://lecturasinfin.nubico.es/