Maneres d'aconseguir informació d'un ordinador

Avui al Twitter, la paraula USB s'ha convertit en tendència. La raó? doncs que un polític ha dit que no s'ha pogut extreure informació d'un ordinador perquè no tenia port USB.

Aquestes paraules han causat força soroll als medis, ja que el fet de no disposar de ports USB a un ordinador no ens impedeix extreure informació del mateix.De quines maneres podem extreure informació? Altres unitats d'emmagatzemament extern: Des de que existeix les memòries USB sembla que la gent s'ha oblidat de que existeixen altres unitats per emmagatzemar informació. Podem utilitzar, per exemple CD's o DVD's per gravar, si el nostre ordinador disposa d'aquesta unitat. A més a més, si disposem de lector de targetes, podrem utilitzar targetes de memòria per desar la nostra informació dins, com si fos una memòria USB.Internet
Si hem iniciat sessió al nostre ordinador i tenim connexió a Internet, podem fer servir diferents sistemes per enviar/emmagatzemar informació a altres llocs. Per exemple, serveis de núvol com Dropbox.com o Google Drive entre altres, ens permeten emmagatzemar grans quantitats d'informació.

Si el que tenim que transportar és de poc volum, podrem fins i tot utilitzar el correu electrònic, enviant un email a un company o a nosaltres mateixos amb la informació adjuntada.

Extraient el disc dur
Si algun dia se'ns espatlla l'ordinador, no patiu. podem treure el disc dur de dins i connectar-ho a un altre ordinador, bé internament si tenim espai o bé utilitzant una carcassa especial per a transformar el nostre disc dur intern en un d'extern amb cable USB.I tot això sense utilitzar mètodes fraudulents ni il·legals.

Per a més informació:
Notícia d'Europa Press: http://www.europapress.es/nacional/noticia-floriano-pp-falso-sacara-informacion-ordenador-porque-no-tiene-salida-puerto-usb-20130829132319.html
Què és una memòria USB: http://ca.wikipedia.org/wiki/Mem%C3%B2ria_USB