El teclat es revoluciona!

Abans de tenir ordinadors, tot ho escrivíem amb les màquines d'escriure. Quan van arribar els ordinadors, els teclats van heretar la mateixa distribució de lletres que les màquines d'escriure. Però les necessitats van canviant, i no sempre ens trobarem front un ordinador de sobretaula per treballar.

Ja hem vist algunes alternatives al teclat en dispositius mòbils, com per exemple utilitzant micròfon, escrivint a mà o fins i tot amb gestos. Mark Parker, empresari i expert en informàtica, ha desenvolupat un teclat corb que s'agafa amb les mans, amb la botonera per sota a l'abast dels dits i que es pot utilitzar tant de peu, com caminant, amb dispositius mòbils, etc.


Aquest nou disseny s'anomena TREWGrip per la seva nova disposició de les tecles i perquè s'agafa pels laterals. Aquesta idea va sorgir després d'una dura jornada a la feina, donant-se compte de que la distribució convencional és incòmoda i pot generar lesions a la llarga. Aquella mateixa nit ja va començar a pensar i desenvolupar el nou disseny.

Aquest teclat també disposa de ratolí a més a més de les tecles de funció, augmenta la velocitat de la mecanografia, és compatible amb dispositius mòbils i fins i tot és perfecte per treure tot el potencial als televisors intel·ligents.

Per a més informació:
http://tecnologia.elpais.com/tecnologia/2013/08/23/actualidad/1377268705_095460.html
http://es.wikipedia.org/wiki/Teclado_(inform%C3%A1tica)