Lady Gaga tanca el seu compte de Twitter


El compte de Twitter de Lady Gaga, que comptava amb gairebé 39 milions de seguidors, ha deixat d'estar operativa des de diumenge passat. Fins a aquest moment, al perfil de l'artista només hi apareix un missatge que diu: "Aquesta interfície ha estat tancada temporalment. Per favor revisi les actualitzacions". A més, la fotografia que apareix al perfil ha estat substituïda per la imatge per defecte de Twitter, la d'un ou blanc.


Se sospita que aquesta decisió de tancar el seu compte de Twitter sigui conseqüència d'una campanya per promocionar el seu nou disc 'Artpop', el tercer àlbum d'estudi de la cantant que fa mesos que anuncia. Sigui aquest el motiu o un altre, no deixa de ser curiosa aquesta decisió de tancament tenint en compte que Lady Gaga és de les artistes que més ús fa d'aquesta xarxa social, ja que és la segona persona del planeta amb més nombre de 'followers', al darrere de Justin Bieber que té més de 41 milions.


Aquest no és l'únic cas en què s'utilitza el compte de Twitter per promocionar discos, 'singles' o vídeos musicals. Fa uns mesos Justin Bieber va inventar que li havien robat el seu portàtil i diverses càmeres fotogràfiques, i va informar els seus seguidors que a una hora concreta donaria pistes del lladre a través de la xarxa social. Tota aquesta trama es basava en una estratègia de màrqueting per promocionar el llançament del seu nou vídeo musical 'Beauty and a Beat'.

Font