El rellotge intel·ligent de Sony

La companyia Sony a més de presentar el seu nou phablet Xperia Z Ultra, també ha anunciat el seu nou rellotge intel · ligent per Android, el Sony SmartWatch 2. Amb aquest dispositiu pretén corregir tots els errors i mancances que va tenir el primer model.


Aquest nou dispositiu proporciona una pantalla secundària per a una Tablet Android o telèfon intel · ligent connectat a través de Bluetooth, a més la mateixa construcció resistent a l'aigua que posseeix el SmartWatch 1, com a plus per part de Sony Xperia Z Smasrtphone i Tablet Xperia Z, el que significa que es pot utilitzar sota la pluja sense cap risc.

Altres característiques que es pot trobar al Sony SmartWatch 2, que no té la seva versió anterior és que pot contestar o rebutjar trucades amb la pantalla tàctil 1.6in 220 × 167, que permet llegir amb facilitat tot i tenir llum solar directa, així com fer fotos a distància a través de la càmera d'un telèfon intel · ligent, les presentacions de control, accés a la informació de mapeig directe i seguiment de l'activitat de l'usuari per l'aptitud monitoratge.

Així mateix, posseeix connectivitat de la comunicació de camp proper (NFC), una nova incorporació que l'SmartWatch 1 no posseïa, però que permetrà a aquest nou dispositiu compartir dades a l'instant amb dispositius host, amb el qual, es podrà revisar xarxes socials (Google+ , Twitter i Facebook), a més de poder veure el temps, notícies, el calendari, usar-lo com obturador de cambra remot i més de 200 aplicacions que Sony espera que hagin disponibles al dia del seu llançament.

S'espera que Sony SmartWatch 2 es posi a la venda a partir de setembre, a un preu encara per determinar, i pel que sembla només es posarà a la venda en color negre.