El CAP de Rambla Ferran permet gestions online i consultes a distància amb Skype

Ja fa tres mesos que els lleidatans i lleidatanes poden programar cites en una unitat específica o amb metges especialistes del CAP de Rambla Ferran mitjançant l'accés online al blog del centrehttp://capramblaferranics.wordpress.com/


Els usuaris podran demanar cita, rebre resultats de proves, consultar l'expedient clínic, rebre al nostre correu electrònic la recepta electrònica, entre altres. "Des que vam posar en funcionament aquest servei, ja hem gestionat 240 tràmits", va explicar en Josep Maria Marsol als del Diari Segre, un dels responsables del projecte, que és pioner a Catalunya.


Per poder utilitzar aquest fantàstic servei, s'ha de donar consentiment al CAP, que garanteix la confidencialitat de les dades que s'enviïn a l'usuari, i rebrem una contrasenya individualitzada per accedir-hi.

Aquest sistema ha estat premiat recentment al XI Simposium de la SEAUS (Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad) i que més endavant s'implantarà també als CAP de la Bordeta i Cappont. També es presentarà a Barcelona, amb la intenció que tots els CAP que estiguin interessats en aquest projecte ho puguin utilitzar.

El CAP de Rambla Ferran està formant al seu personal per posar en marxa consultes pediàtriques mitjançant el programari gratuït Skype.

També participa el seu blog als Premis Blogs de Catalunya, a l'apartat de Blog Corporatiu dins l'àrea temàtica de TIC.


Per a més informació:
Blog del CAP de Rambla Ferran: http://capramblaferranics.wordpress.com/
Compte de Twitterhttps://twitter.com/CAPRamblaFerran
Pàgina de Facebookhttps://www.facebook.com/capramblaferran
Article del Diari SEGREhttp://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/gestions-on-line-i-consultes-per-skype-al-cap-rambla-ferran/