Carrega el teu mòbil mentre camines

Ara, amb els smartphones, la majoria de la gent ha de carregar dia sí i dia també el seu mòbil, provocant que a vegades, tinguem que fer malabars per aprofitar el màxim de bateria restant del nostre dispositiu.

Però, i si tinguéssim la possibilitat de carregar el nostre Smartphone mentre estem passejant o fent esport? O fins i tot mentre dormim, aprofitant la caloreta que desprenem? Doncs ara és possible, perquè els de Vodafone ofereixen una roba amb "butxaques carregadores" anomenades "power pocket".El desenvolupament d'aquesta roba ho van començar al 2003 a la Universitat de Southampton al Regne Unit. En teoria, aquesta roba pot proporcionar bateria per 4 o 5 hores extres, però estan treballant per aprofitar qualsevol tipus d'energia del medi per poder millorar la capacitat de càrrega.


Veient això, serà qüestió de temps que anem vestits pel carrer amb roba "multimèdia", connexió a Internet o ves a saber què. Però la veritat és que no fa molts anys que els primers mans lliures per als mòbils ens semblaven una bogeria, i ara, és de les coses més utilitzades.

Per a més informació:
http://www.omicrono.com/2013/06/vodafone-power-shorts-te-anima-a-caminar-para-cargar-tu-movil-o-tablet/
http://commonconstitutionalist.com/fun-stuff/power-shorts/