Arriben les rebaixes online amb el eDay

Avui durant tot el dia, es durà a terme el eDay. De les 8 del matí fins les 12 de la nit, podrem comprar en 150 botigues online, amb unes rebaixes molt interesants en més de 300 marques.
Després de l'èxit de la primera edició, el passat mes de novembre, els organitzadors d'aquesta activitat han decidit repetir i aquesta vegada coincidint amb l'arribada de l'estiu. Per accedir-hi, els usuaris només hauran d'entrar a la pàgina web i escollir entre les moltes opcions. Les seccions estaran ordenades per categories perquè sigui més fàcil trobar els productes que a cada un li interessin.


Algunes de les marques presents en la passada edició del dia de les Mega rebaixes en línia estaran altra vegada presents. Les més destacades són Pepe Jeans, Edreams, l'Armari de la Tele, Hero, Women'Secret, Cortefiel o Springfield, entre d'altres. Segons les previsions, durant el Eday aproximadament unes 200.000 persones van a adquirir algun producte a través d'internet que generaran uns 10 milions d'euros. En aquesta nova edició, s'espera un augment de la participació de 100.000 nous usuaris.