Posa Lleida a Instagram durant aquesta Festa Major i el Dia Mundial d'Internet!

Aquest any, hem volgut fer protagonista a la ciutat de Lleida a les xarxes socials, per commemorar el Dia Mundial d'Internet. Com? doncs publicant fotos de la nostra ciutat a Instagram.

La tinent d'Alcalde i regidora de tecnologies, Montse Mínguez, i el regidor de turisme, Felix Larrosa, conjuntament amb la comunitat #igerslleida, han presentat aquest matí en el bar smart/2.0 Gilda aquesta activitat.

Tots els usuaris que desitgin participar, a partir d'avui fins el dia 17 de Maig, el que han de fer és compartir fotos de la ciutat de Lleida amb el "hashtag" #comparteixLleida mitjançant l'aplicació Instagram. Aquestes imatges seran recollides en la pàgina web http://www.paeria.es/comparteixLleida creada per l'Ajuntament de Lleida.
#igerslleida agrupa a prop de 870 usuaris de Instagram a Lleida que han pujat més de 32.000 fotos a la xarxa amb aquesta etiqueta. Instagram és una aplicació gratuïta que permet compartir fotos i que compta amb més de 100 milions d'usuaris arreu del món.

El proper dia 17, coincidint amb el Dia Mundial de Internet, la comunitat #igerslleida i totes les persones que estiguin interessades es trobaran per a celebrar el dia, veure les fotos realitzades i premiar a la que la comunitat elegeixi com la millor en el bar smart/2.0 Gilda. 

A més a més #igerslleida, de 7 a 8 de la tarda, farà un taller bàsic d'Instagram per fer 5 cèntims de com utilitzar aquesta aplicació, així com de les apps i eines que ens permeten millorar les nostres fotos a Instagram. Aquest taller està destinat a qualsevol persona interessada i és completament gratuït.

A partir d'aquest dissabte 11 de Maig, i coincidint amb la Festa Major, podreu visitar al Castell de Gardeny l'exposició de fotografies que els integrants d'Igers Lleida van fer en una visita realitzada el passat dia 9 de març al mateix Castell de Gardeny, organitzada per Turisme de Lleida.

Durant la visita, es va celebrar un concurs a la millor fotografia que va ser guanyat per la Sra: Maria Ionescu (@marriucca)

Les accions amb instagram lleida continuaran durant l'any i fi i efecte de difondre els atractius de la ciutat via imatges a la xarxa i tal com marca el pla Operatiu de Turisme de Lleida 2013. 

Per a més informació: