Èxit de #comparteixlleida a Instagram


Durant aquest cap de setmana de Festa Major, s'han penjat més de 466 fotos de la nostra ciutat de Lleida, mitjançant l'aplicació mòbil Instagram amb el hashtag #comparteixLleida.

El passat dijous, dia 9, l'Ajuntament de Lleida juntament amb la comunitat #igerslleida, que agrupa als instagramers de la ciutat, varen posar en marxa el hashtag #comparteixLleida amb les fotos fetes a Lleida i penjades a Instagram i, amb l’objetiu a la vegada de poder-les recollir a la web www.paeria.es/comparteixlleida que permet gaudir-les totes a la vegada.

 
Foto de elisabeth9
Foto de pepmax

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat molt positivament la participació de la ciutadania en la Festa Major de Lleida “també des de les xarxes socials, que permeten multiplicar la difusió de les nostres Festes i projectar arreu l’activitat de la nostra ciutat”. Davant l'èxit de la convocatòria, l'Ajuntament de Lleida mantindrà permanentment el web www.paeria.es/comparteixlleida com un canal més de les xarxes socials de la ciutat.

Us recordem que el pròxim 17 de maig, coincidint amb el Dia Mundial d'Internet, celebrarem la jornada al smart bar Gilda juntament amb la comunitat #igerslleida i totes les persones que estigueu interessades a vindre. Podreu veure les fotos realitzades durant aquests dies i també de guardonar aquelles fotos que agradin més a la comunitat.

El mateix dia, de les 19 a les 20 h, es farà una xerrada\taller, d’ús bàsic d'Instagram i altres aplicacions que ho complementen, gratuïta i oberta a tothom.

Més informació a:
www.paeria.es/comparteixlleida
Twitter del Bar Gilda: @bargilda