Amb aquest invent tindràs el doble de WIFI

Un grup d'estudiants d'un col·legi de Barcelona, ha dissenyat i construït un fantàstic i senzill invent per augmentar el senyal del WIFI fins a un 50%.

Els joves creadors d'aquest invent anomenat WiFi Booster, fabricat amb alumini reciclat i fusta 100% reciclable, han resultat finalistes en la primera edició de la Competició Catalana de Miniempreses.
Aquesta competició està recolzada per l'Obra Social La Caixa i la Fundació Junior Achievement i té com a objectiu el fomentar l'esperit emprenedor entre els nens i joves en edat escolar.

A la seva pàgina web podem llegir més del seu projecte WiFi Booster, que defineixen com el millor accessori que poden incorporar al router. Es tracta d'un objecte increïblement fàcil d'usar, doncs l'espai restant a la part inferior permet situar darrere del router sense haver de preocupar-se pels cables.

L'equip format per cinc joves comercialitza l'invent en diversos països i fins i tot compten amb seu i estructura corporativa. La seva empresa Wifinc defensa valors com la innovació, la credibilitat, el respecte i la responsabilitat. Wifinc ven els seus productes a països com Espanya, Portugal, Àustria, Noruega i Turquia.

Per a més informació:
http://www.adslzone.net/article11612-un-ingenioso-invento-permite-duplicar-la-senal-wifi.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter