Lingualia, la xarxa social per aprendre idiomes que utilitza la intel•ligència artificial

Lingualia és una nova opció per aprendre un altre idioma a la web. És una nova xarxa social amb aquesta funció i que en la seva primera fase ofereix tutorials per anglès i espanyol.


Utilitza la intel•ligència artificial, fent-la més atractiva al personalitzar cada curs que es prengui d'acord a les necessitats de cada usuari, utilitza un professor intel•ligent fet a mida (Lingu) i s’adapta al teu nivell, progrés i motivació.


El programari és capaç de comprendre les necessitats de cada estudiant, va coneixent l'interès pel curs, la seva motivació, el temps invertit, de la manera com s'aprèn i altres característiques, el que li dóna un suficient banc de dades per adaptar el seu contingut del curs al perfil específic.

Cada curs té 3 mil paraules i expressions, 200 lliçons, diverses targetes d'ajuda, imatges amb diàlegs i més de 8 mil àudios.

La inteligencia consiste no sólo en el conocimiento, sino también en la destreza de aplicar los conocimientos en la práctica.
(Aristóteles)

Ja ho deia el cèlebre filòsof grec, i amb aquesta aplicació pots practicar des del sofà de casa, al tren, o esperant el teu torn al banc, practicar idiomes és molt més senzill amb Lingualia.

Practicar amb Lingu

Ell t'ajudarà a repassar aquells aspectes en què estiguis tenint més problemes, i al mateix temps et anirà plantejant nous conceptes, de manera que fàcilment progresarás en el teu coneixement de l'idioma.
I tot de manera completament automàtica!

Practicar amb nadius

De qui pots aprendre més d'un idioma, que dels propis nadius?
És la millor manera d'accedir a l'idioma més real, amb llenguatge popular, expressions idiomàtiques o culturals.
Aprendràs fent nous amics i coneixent gent de tot el món.

Ja no tens excusa per no aprendre i ficar en pràctica l’anglès aquest estiu!

Font Font