El Bus de la Innovació és ara a Lleida!

Avui, l'equip de Telecentres hem visitat l'Innovation Bus RoadShow, una idea creada i desenvolupada per Telefònica i CISCO per apropar les últimes solucions tecnològiques al sector empresarial.


En aquest autobús ens han presentat una eina de comunicació utilitzant tot una sèrie de recursos: Internet, telefonia mòbil i fixa, tablets, pc's, etc.

És un sistema de comunicació que permet que el teu telèfon de la feina viatgi amb tu siguis on siguis, és a dir, que si estàs a un hotel de China amb connexió wifi i utilitzant la teva tablet, pots rebre i realitzar trucades com si estiguessis al teu despatx.

Fins i tot, amb aquesta eina, pots realitzar una vídeo conferència amb múltiples usuaris i fins i tot utilitzant dispositius diferents.

El seu horari i ubicació és el següent:


15-abr, 9:30-18:00, Hotel Condes, Av. Barcelona, 86, 25001 Lleida

16-abr, 9:30-18:00, Hotel Condes, Av. Barcelona, 87, 25001 Lleida

Aquest "bus de la innovació" visitarà tot el territori nacional durant 6 mesos (de febrer fins al juny) on el client no només podrà visitar la demostració i veure els diferents serveis i solucions, sinó que podrà experimentar cadascuna de les tecnologies que aniran a bord de l'Innovation Bus.

Amb aquest projecte, Telefònica i CISCO volen ensenyar com els últims avenços en comunicacions poden ajudar a les empreses a millorar la seva productivitat, eficiència i comunicació. 

Per a més informació, podeu visitar la web: