Google i la seva politica de privacitat

Consideres que Google és un déu? Tot ho sap

Fa un any que Google va unificar les polítiques de privacitat de més de 70 serveis que ofereix en una sola política de privacitat. No és pas tant greu !!

Doncs SI, perquè aquesta unificació es va fer de manera obligatòria per a tots els usuaris, abans de la unificació, els usuaris van acceptar unes determinades polítiques de privacitat totalment diferents de les impostes actualment.


- Per què ho fa?
Aquest canvi permet a Google integrar totes les dades, creuar-les i així aprendre més sobre els hàbits de cada usuari.

- Com ho fa?
Arrel del canvi, Google té la capacitat de comparar dades proporcionades conscientment amb altres aliens a la seva voluntat, que queden registrades quan utilitzem alguns del seus serveis. Com exemple, si fas una cerca en Google mentre tens oberta la sessió de Gmail, aquesta cerca queda associada al seu compte.

Diu, Google, que utilitza la informació que hem proporcionat, conscientment o no, per millorar els seus productes, oferint-nos recomanacions o millores de resultats de cerca. No ens han preguntat si volem participar.

- Com podem veure l'historial web de Google?
Mitjançant l'adreça web http://www.google.com/history

-Podem desactivar el servei d'historial ?
Sí, mitjançant la icona de la roda dentada situada en la cantonada superior de la pàgina de resultats o de l'historial, anirem a configuració i desactivar-ho.

Sense desactivar el servei d'historial, podem navegar de forma incògnita en el navegador Chrome, farem clic en el menú de Chrome situat en la barra d'eines del navegador. Seleccionarem “Nova finestra d’incògnit”