Com fer la declaració de la Renta 2012

Més aviat que el passat any, el 2 d'abril de 2013, comença la campanya de la Renta 2012. A partir d'aquest dia ja es pot consultar o modificar el Borrador de la Renta on-line. Acte seguit ja es pot confirmar, via SMS, trucada o amb el certificat digital. Podeu veure el calendari en aquesta web

Per accedir a les nostres dades, ho podem fer de tres maneres, sempre amb el nostre DNI, la primera és amb un número de Referència, que ens envien al mòbil o podem demanar, una altra és indicant l'import de la casella 620 de la declaració de la renta del any anterior i per últim, amb el nostre certificat digital o DNI electrònic. Si no tenim certificat, el podem demanar gratuïtament a IdCAT.

Si pel contrari, la nostra declaració es mes complexa, tenim l'opciò de descarregar-nos el programa PADRE a partir del 10 d'abril i presentar la declaració a partir del 24 d'abril fins al 1 de Juliol.

I si volem demanar cita prèvia, perquè ens facin o modifiquin la declaració a la nostra delegació, ho podrem fer a partir del dia 6 de Maig, al telèfon 901 12 12 24 (24h) o al 901 22 33 44 (Dilluns a Divendres de 9 a 19h)

En aquesta infografia de Eroski, ens ho detalla mes exactament tot el procediment a l'hora de consultar o presentar on-line la nostra declaració.

Font
Font