Smartphones econòmics gràcies a Firefox OS

Els primers smartphones amb sistema operatiu Firefox fan desfilada al Mobile World Congress 2013 que s'està celebrant a Barcelona fins el dia 28 de febrer.Costen al voltant de 100 euros i pretenen fer ombra als smarpthones amb sistema operatiu iOS i Android. Al Mobile World Congress, que comença avui a Barcelona, els primers telèfons intel·ligents amb sistema operatiu Firefox OS fan la seva posada de llarg amb l'objectiu de posar fi al "dupoli" d'Apple i Google en el terreny de la telefonia mòbil.

Telefónica ha anunciat avui que els primers països on llançarà Firefox OS, el nou sistema operatiu mòbil de Mozilla, seran Brasil, Colòmbia, Espanya i Veneçuela. Els smartphones amb sistema operatiu Firefox OS arribaran a aquests països de la mà de Telefónica a mitjans de 2013.

Els primers telèfons amb Firefox OS que es llançaran inicialment en aquests mercats seran fabricats per Alcatel One Touch, LG i ZTE, i portaran incorporat el processador Snapdragon de Qualcomm. Telefónica negocia també amb Huawei i altres fabricants l'extensió de Firefox OS a més dispositius.Els clients es beneficiaran de tot el que necessiten d'un smartphone, a més d'una gran quantitat de funcions addicionals, com controls de cost incorporats, integració de Facebook i Twitter, serveis basats en localització, el popular navegador web Firefox i una nova funció de cerca . Aquesta permet als usuaris fer cerques minucioses i contextuals dins d'aplicacions i al web alhora. Per exemple, en buscar un artista musical s'obtenen resultats per comprar cançons o entrades per a concerts, i fins i tot és possible escoltar en l'acte sense necessitat d'instal · lar altres aplicacions.

Per a més informació:
http://www.marketingdirecto.com/especiales/mobile-world-congress-2013-especiales/los-primeros-smartphones-con-sistema-operativo-firefox-hacen-el-paseillo-en-el-mwc13/?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit

http://www.mobileworldcongress.com/