Nova forma per cercar imatges

De vegades, ens acostumem tant a utilitzar un servei d'una manera, que no ens adonem que hi han característiques afegides que poden potenciar la usabilitat del servei. Aquest és el cas de les cerques d'imatges de Google, que fa temps que van afegir una altra manera de cercar imatges, però que molt poca gent utilitza, potser perquè no se n'han adonat de que hi és.Es tracta de la recerca d'una imatge en funció d'una altra que ja tinguem, d'aquesta manera, ens estalviem escriure les paraules clau a la caixa de recerques.

Ja sigui perquè tens una imatge que t'agrada molt però és d'una mida molt petita i t'agradaria que fos més gran, o bé perquè en vols trobar d'altres molt semblants, etc aquest tipus de cerca ens pot anar molt bé per trobar la o les imatges que necessitem.Al clicar al botonet de la càmera de fotos, ens apareixerà un requadre per triar la imatge. Podrem triar entre una foto allotjada a Internet facilitant la seva URL, i una imatge del nostre equip.

Fonts:
http://mimcomunicacio.wordpress.com/2013/02/28/cercar-imatges-similars-amb-google-buscar-imagenes-similares-con-google/
http://www.pcactual.com/articulo/zona_practica/trucos/trucos_internet/buscadores/12483/realiza_busquedas_google_partir_una_imagen.html