Ho farem tot amb el mòbil

Avui, els del blog de Xatakahome, han publicat un article molt curiós sobre les novetats tecnològiques que ens esperen aquest any 2013.

Després del fracàs de les televisions en 3D, ens trobarem com a novetat les Smart TV. També veurem noves incorporacions de sistemes operatius per a mòbils, com per exemple, Ubuntu i Tizen. Però la que més crida l'atenció, és la d'utilitzar l'smartphone dins de la nostra llar intel·ligent.


Gràcies als telèfons intel·ligents hem vist com poc a poc han sortit més dispositius capaços de interactuar amb ells. Des de bombetes que controlarem des del mòbil fins opcions per obrir la porta del garatge o fins i tot controlar electrodomèstics com frigorífics o rentadores que LG presenta en el CES 2013.

Ara, muntar un sistema amb el qual controlar l'encesa i apagat de les llums, electrodomèstics, tancament de finestres, consum elèctric o vídeo vigilància entre d'altres serà tan senzill, a l'una d'econòmic, com adquirir productes com els Belkin WeMO i connectar el nostre telèfon intel·ligent. Sense oblidar altres usos com accedir a informació sobre ell. Sense oblidar l'ús de la tecnologia NFC.

Per a més informació, visiteu la font.