Ves de compres i estalvia amb el teu smartphone

Segons un article de "El Periódico", les despeses dels ciutadans durant la campanya de Nadal baixarà un 3'95% respecte l'any passat, i cada família destinarà uns 300 euros de mitja a la compra de regals.La tendència d'estalvi anirà en paral·lel a un augment de les compres en línia. De fet el 27% dels espanyols ja realitzen compres en botigues virtuals i d'aquest percentatge el 24% ho fa des del seu dispositiu mòbil. Durant les properes festes, la tendència de la compra en línia augmentarà per efecte de la crisi i un 12% més d'espanyols comprarà en portals en línia.

Gràcies a eines com les aplicacions mòbils permeten, des del telèfon, analitzar els preus dels productes de forma ràpida i ordenada, i poder-los comparar per trobar el millor preu. Aquestes eines, que estan popularitzant i modificant els hàbits de compra en l'actualitat, converteixen el telèfon mòbil en dispositiu protagonista.

Com a exemples d'aquestes aplicacions per comparar preus online, us mostrem tres molt interessants: Supertruper, Surfpricer i Cupoon.es.

Supertruper

És una aplicació per a mòbils Iphone i Android que permet escanejar els codis de barres dels productes que desitgem comprar, per mostrar automàticament els preus dels mateixos en diferents supermercats.

La idea és anar escanejant els productes que volem comprar i ficar-los en alguna de les llistes que ens permet crear, per després comparar preus en cada supermercat i veure on ens surt més rendible anar a comprar.

L'aplicació també permet buscar per nom de producte o marca i buscar alternatives de productes de similars característiques.


Surfpricer
Aquesta altra aplicació, és molt semblant a l'anterior, ja que també ens permet cercar productes escanejant el seu codi de barres o bé, introduint el nom.

Com a punt especial d'aquesta aplicació, ens permet la creació d'alertes per a seguir certs productes. Per exemple, pots crear una alerta perquè t'avisi quan el preu d'un producte en una botiga baixi fins al preu que estàs esperant.


Cupoon.es

La fórmula d'estalvi de Cupoon.es resulta molt més familiar i la component tecnològica és bastant més senzilla, ja que no es necessita un smartphone per poder estalviar en la cistella de la compra. Es tracta d'una pàgina web en la qual et registres i pots imprimir cupons de descompte de diferents productes i marques, dins de diverses categories (alimentació, bellesa, llar, ...).

Aquests cupons es presenten a la caixa del supermercat i allà es resten directament els euros corresponents al preu dels productes de la cistella de la compra. Es pot fer servir en combinació amb les aplicacions abans esmenades, i així obtindrem un major estalvi.

Fonts:
http://www.elperiodico.com/es/noticias/tecnologia/compras-con-movil-2269059?utm_source=rss-noticias&utm_medium=feed&utm_campaign=tecnologia
http://www.surfpricer.com/es/
http://www.ennaranja.com/para-ahorradores/aplicaciones-para-ahorrar-en-la-cesta-de-la-compra-supertruper-y-cupoones