Qué ha buscat el món en 2012?

1,2 bilions de recerques


146 idiomes


Qué ha buscat el món en 2012?

El gegant Google presenta en el seu Zeitgeist anual, la llista de les paraules més buscades i els termes que, encara que no hagin estat els més buscats, han destacat per tenir un gran creixement exponencial al llarg de l'any. Aquestes llistes, reflex de l'esperit dels temps, es basen en els milers de milions de recerques que s'han realitzat en Google aquest 2012 a Espanya.Les preocupacions dels espanyols aquest any han estat econòmiques. Així ho demostren les recerques generals amb major creixement del nostre país. Les paraules “Bankia”, “prima de risc” i “Reforma Laboral 2012″, com també preguntes relacionades: “com guanyar diners”, “com estalviar” i “com trobar treball”, s'han disparat.

Si ens preguntem qui són els polítics més populars i més buscats en Google aquest any encapçalen la llista Mariano Rajoy, Andrea Fabra i Esperanza Aguirre. Quant als personatges de l'any amb més creixement, Whitney Houston està en primera posició.

No podien faltar en les llistes els èxits de taquilla com “L'impossible”, la segona pel•lícula més buscada (per darrere de “Ted”) i una de les recerques amb major creixement, o el fenomen “*Gangnam Style” que ocupa el cinquè lloc de les cançons amb més creixement.

Es pot consultar les llistes completes del Zeitgeist 2012 tant d'Espanya com d'altres 55 països.

Font

Llista Zeitgeist 2012