Idees per a regals de Nadal 2.0

Ara que s'apropen les festes de Nadal, tothom va estressat per a trobar el regal perfecte. Estàs cansat de sempre regalar les mateixes coses: perfums, roba d'abric, corbates, plomes estilogràfiques... si tens ganes de canviar i fer un regal més tecnològic, aquí et donem algunes idees que hem trobat per Internet.Bons regals a bon preu

Per exemple, a botigues online com LetsBonus o Groupalia, pots trobar un bon assortit de regals de tot tipus: massatges, un cap de setmana a una casa rural, un sopar per a dos a un bon restaurant, entrades per a teatre, conduir un cotxe de luxe, ...

Son botigues online amb grans descomptes i ofertes. Poden oferir aquests preus perquè negocien descomptes per volum, aconsegueixen molts clients per una empresa. Fins i tot, un client pot compartir l'oferta amb els seus amics i demés contactes, donant la possibilitat de que l'oferta arribi a la màxima quantitat de gent possible.


Idees Geek


Per als amants de la tecnologia, hem trobat un regal molt interessant. ¡Uns guants capacitius per a poder utilitzar el teu smartphone al carrer i no passar tant fred a les mans!

També hi ha la versió de comprar uns pins capacitius per a guants normals. Tot pensat per a fer la vida més fàcil a la societat tecnològica.
Una altra idea per als posseïdors de molts gadgets tecnològics, és el comprar una base carregadora per no patir de necessitar endolls per als carregadors.


Per a més idees, pots visitar la font.