Les xarxes social ajuden en la recerca de feina

Pàgines d'ocupació i xarxes socials professionals ajuden en la recerca d'ocupació i el 34% dels espanyols han trobat feina a través de les xarxes socials.Les xarxes socials s'han convertit en un instrument de recerca, selecció i consecució d'ocupació. De fet, segons un estudi de Page Group, un de cada tres espanyols ha trobat feina a través dels portals 'on line' d'ocupació o de les xarxes socials professionals.

Page Group, empresa de selecció de personal, ha realitzat una enquesta dirigida a candidats per mirar de donar una resposta a aquesta qüestió. Així, a la pregunta de "¿Tenen a veure les xarxes socials amb la teva última incorporació a un lloc de treball?" el 34% dels enquestats han contestat que sí.

A l'altre costat, un 66% d'espanyols declaren haver aconseguit el seu actual lloc de treball a través dels canals de selecció tradicionals i sense l'ajuda de les xarxes socials i professionals.

"La publicació de les ofertes d'ocupació en xarxes socials incrementa la seva difusió, i arriben a un nombre més gran de candidats", va afirmar la companyia en un comunicat.

Font