Mozilla envia un pastís de Firefox a Microsoft pel llançament d'Internet Explorer 10

Divendres passat Microsoft presentava, al costat de Windows 8 i la tauleta Surface, el nou Internet Explorer 10. Seguint amb la tradició, Mozilla s'ha sumat a la celebració de la companyia enviant al grup de l'IE un pastís amb el logotip del seu navegador Firefox.

En el pastís, Mozilla felicita Microsoft i signa "amb amor". L'equip d'Internet Explorer ha agraït aquest gest mitjançant el seu compte oficial de Twitter en què han expressat la seva gratitud pel regal. A més, des IE han afirmat que esperen amb ganes el nou Firefox per a Windows 8.



Internet Explorer 10 ja està disponible per a Windows 8 i per Xbox 360. A més, es llançarà una versió per a Windows Phone 8 molt similar amb el mateix "cor". Els usuaris de Windows 7 hauran d'esperar fins a mitjans de novembre per poder gaudir d'aquest nou navegador, cosa que va ser confirmat en el bloc oficial pel desenvolupador del navegador de Microsoft, Rob Mauceri.

"Hem construït un navegador completament nou amb Windows 8, amb un major rendiment i capacitats de desenvolupament", ha dit el desenvolupador. D'altra banda, ha destacat que IE 10 "ofereix rendiment millorat i un suport addicional d'estàndards web per a Windows 7, cosa que els desenvolupadors web han estat demanant".

L'enviament de pastissos amb motiu del llançament de noves versions dels seus navegadors és ja una tradició entre Mozilla i Microsoft. Per exemple, l'equip d'Internet Explorer 9 va enviar un pastís a Mozilla el març de 2011 amb motiu del llançament de Firefox 4.

Font