Pinger llança una app per trucar gratis des del mòbil

L'empresa Pinger acaba de llançar una app que permet fer trucades nacionals i internacionals i enviar missatges a qualsevol mena de telèfon (fix o mòbil) de manera gratuïta.
Té l'avantatge que no cal que el receptor disposi d'un 'smartphone' o tingui l'app instal·lada per poder establir comunicació. En el cas que tant l'emissor com el receptor hagin descarregat Pinger, les trucades són il·limitades, es realitzen amb un so d'alta definició, i els SMS també són il·limitats en nombre i caràcters.
Un altre dels avantatges més valorats pels usuaris és que el servei permet fer trucades des dels iPad i iPod.

Segona línia de mòbil

Aquesta aplicació funciona generant una dirección IP, cosa que permet connectar amb un dispositiu mòbil sense tenir una targeta de dades, simplement connectat a una xarxa Wi-fi, i pot ser usada com una segona línia en el mòbil.
Pinger funciona als Estats Units des del 2005, on s'ha situat en el primer lloc del rànquing de descàrregues i és una de les cinc 'app' més instal·lades per a IOS juntament amb Facebook, Skype i Angry Birds.
Pinger està disponible per a iOS (iPhone, iPod touch, iPad) i es pot descarregar gratis des d'App Store. Arribarà també per a Android. 

Font